home Advokat Advokatfirma hjælper med at oprette testamente

Advokatfirma hjælper med at oprette testamente

Det kan være en rigtig god idé at oprette et testamente. Specielt hvis man er oppe i årene, vil det være en god idé at oprette testamente. Men som privatperson kan det være meget svært at finde rundt i alle reglerne, der skal tages højde for, når et testamente bliver oprettet.

Et testamente vil være vigtigt for dig, der ønsker at bestemme, hvem der skal overtage dine ting, når du engang ikke lever mere. Hvis man f.eks. har en fætter som den nærmeste i familien, vil denne fætter intet arve, medmindre der er oprettet et testamente. Hvis ikke det er oprettet, vil staten arve det efterladte. Det kan også være med til at hjælpe de efterladte. Man hører ofte om familier, hvor der opstår konflikter og stridigheder i forbindelse med fordelingen af de efterladte ting. Dette vil man kunne undgå ved at oprette et testamente. På den måde er der allerede taget stilling til, hvem der skal have hvad.

Et advokatfirma i Århus kan hjælpe dig, hvis du ønsker at oprette et testamente. Firmaet tilbyder også advokathjælp i andre situationer. De har dog speciale i familie/arveret og dødsboskifte. Dermed vil du altid få en yderst kompetent rådgivning, hvis du henvender med opgaver som dette.

Advokatfirmaet kan tilbyde hjælp og assistance i forbindelse med en række forskellige private områder, så som: retssager, økonomi, ansættelse og arbejde og erstatningssager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *