home Events Årets julefrokost nærmer sig – Festen over dem alle

Årets julefrokost nærmer sig – Festen over dem alle

Den vigtigste årlige begivenhed er i Danmark uden tvivl årets julefrokost. Og det er det samme år efter år. hvis man ikke gider at stå med det hele selv, og vil have nogen til at arrangere det for en, så skal man godt nok være tidligt ude. Jeg har nu været for sent ude to år i træk og det skal ikke ske igen, det vil simpelthen være for pinligt, så i år er jeg altså ude allerede nu, og når alt kommer til alt er det vel egentlig ikke så tidligt endda, når man tager i betragtning at julen allerede starter officielt den første november.

Nuvel, hvad jeg egentlig ville var jo ikke at brokke mig over fortidens fiaskoer og fejltagelser, men at bede om råd og vejledning i forbindelse med dette års julefrokost, for jeg antager at der er stor forskel på de forskellige arrangører. Nogen er billige mens andre er dyre, og nogen er pengene værd mens andre ikke er, præcis ligesom med alt anden.

Jeg har naturligvis fundet et væld af firmaer som kan arrangere min julefrokost, men når det kommer til anbefalinger, har jeg ikke fundet alverden, hvilket måske nok har noget at gøre med at der trods alt er lidt tid til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *