home Personlig Pleje Vælg plastikkirurger med erfaring

Vælg plastikkirurger med erfaring

Plastikkirurgi er blevet mere og mere populært som tiden har passeret og mange plastikkirurger er kommet til på markedet. Dog skal man passe på med ikke at vælge hvilke som helst plastikkirurger. Nogle plastikkirurger kan nemlig være sjuskede og har ikke specielt meget erfaring inden for feltet.

I dette indlæg vil vi derfor opstille en guide over hvordan du undgår de dårlige plastikkirurger samt hvordan du finder de bedste på markedet.

Undersøg plastikkirurgernes anmeldelser

Det gælder om at læse anmeldelserne om plastikkirurgerne grundigt igennem. Man dog også være opmærksom på at rating er noget som man kan købe sig til. Eksempelvis Trust Pilot, er ikke altid til at regne med. Selvom Trustpilot reklamere med at de er en brugerflade af objektivitet. Dog kan alle gå ind og lave en anmeldelse på Trust Pilot og derfor opstår der ofte uærlige ratings på siden. Firmer som ikke betaler for anmeldelser ligger som regel på en 5,8 i snit på Trust Pilot, hvor firmaer som betaler sig til en god rating ligger i snit på 8,6. Fordelene ved Trust Pilot er der flere plastikkirurger som har set sit snit til at udnytte. Derfor bør du ikke stole blindt på disse anmeldelser.

Få ikke lavet plastikkirurgi i udlandet

Nogle vælger at få lavet plastikkirurgi af plastikkirurger i udlandet, da det ofte kan være billigere. Det er vigtigt at understrege at fordi operationen er billig, er den langt fra god.  Hvis man vælger at få lavet en operation i udlandet for at spare nogle penge, kan det ende med at det bliver meget dyrere i sidste ende. I værste tilfælde kan slutresultatet være noget af et mareridt. Derforuden er du også liga pludselig langt væk hjemme fra hvis der skulle forekomme nogen form for komplikationer. Det kan derfor bedst betale sig at få det foretaget i dit hjemland eller omegn, eksempelvis Sverige.

Lad dig ikke narre af plastikkirurgernes prislister

Det kan være den rene jungle at finde rundt i hvilken klinik samt plastikkirurg man skal vælge når man skal have foretaget en skønhedsoperation. Der er mange udbydere men også mange snyltere. Og igen, hvis du går efter den gode pris og et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det nok ikke som det ser ud. Mange hjemmesider har disse såkaldte prislister. Disse prislister er sjældent den rigtige pris. Der kommer gerne yderligere gebyrer oveni, så denne pris kan du som regel ikke regne med.

 

Forhør dig om plastikkirurger i din omgangskreds

Generelt har folk en større tendens til at råbe højt om en dårlig oplevelse fremfor en positiv oplevelse, så man skal selvfølgelig passe på med ikke at blive for farvet af den dårlige omtale. Dog kan man med fordel forhøre sig i omgangskredsen om nogle kender til gode plastikkirurger eller klinikker med god såvel som dårlig omtale. På den måde kan du mærke dig lidt frem.

 

Besøg klinikken

Inden du skal til forundersøgelse kan du med fordel tage ud og besøge klinikken eller for den sags skyld bare melde dig til en forundersøgelse. De er som regel uforpligtende og på den måde kan du undersøge om klinikken er så reel som den udgiver sig for.

Det billigste er langt fra det bedste

Når du undersøger de forskellige plastikkirurger kan det ikke anbefales at gå efter prisen. Hvis eksempelvis du skal have lavet en brystforstørrende operation, så kan du altid se om klinikken er i orden hvis de bruger brystimplantater af høj kvalitet. Du kan med fordel gå ind og Google de implantater de benytter. På den måde kan du gennemskue om hvorvidt klinikken er god.

 

Erfarne plastikkirurger hos Nygart

Hos Nygart har de erfarne plastikkirurger som har flere års erfaring inden for feltet. Nygart er en af de største aktører på markedet indenfor plastikkirurgi og bruger kun implantater, metoder og andre midler af højeste kvalitet. Nygart er nok ikke den billigste udbyder på markedet, men her får du meget for dine penge til den bedste pris. Plastikkirurgerne hos Nygart ligger stort vægt på trygheden og gennemsigtigheden og man ved altid hvad man kan forvente af operationerne. Plastikkirurger hos Nygart er åben for kommunikation og rådgivning både inden, før og efter operationen. Du kan læse mere og/eller bestille en forundersøgelse her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *