home Elektronik Tidsregistrering kan klares med smart app

Tidsregistrering kan klares med smart app

Hvordan bruger man tiden mest optimalt? I virksomheder ved alle, at tid er penge. Derfor er det vigtigt, at alle medarbejdere bruger deres tid bedst muligt. På den måde maksimerer man produktiviteten, hvilket virkelig er noget, der kan ses på virksomhedens bundlinje. Derfor er der i dag mange firmaer, der har fokus på tid – hvordan den bruges, og hvordan man kan optimere brugen af den. Men skal man optimere nogle af disse processer, må man først have overblik over, hvordan tiden bruges. Og det kan man få ved hjælp af en smart app, der giver mulighed for nem og simpel tidsregistrering.

Brug ikke tid på tidsregistreringen

Hvis medarbejderne skal skrive det manuelt ned og regne sammen, hver gang de afslutter en opgave, bliver tidsregistreringen en besværlig og tidskrævende affære. Det kan også være besværligt at holde styr på flex, ferie, sygdom og arbejdstimer, hvis det hele skal klares i hånden. Og vi lever jo i en elektronisk verden, hvor der heldigvis findes smartere muligheder. I dag kan det hele nemlig klares ved hjælp af en smart app, som kan downloades på alle smartphones. Med Acubiz bliver det nemt at registrere, hvordan man har brugt tiden i måneden. For medarbejderne giver det overblik over, hvad de kan forvente at få udbetalt i slutningen af måneden. For virksomheden giver det mulighed for at se, hvordan tiden bruges, og hvordan de forskellige processer kan optimeres ift. Tid.

Acubiz automatiserer processer – og sparer tid

Acubiz er en app, der er specielt udviklet til at optimere processer i virksomheden. Ved at gå fra manuelle processer til automatiske processer i en app, sparer man tid – hvilket jo er det primære formål med tidsregistrering. Acubiz kan hjælpe virksomheder i mange situationer med både registrering og regnskab. Derfor er det en god investering, hvis man som virksomhed vil optimere sine processer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *