home Person Peter Thomasen fra Begravelses Service – et liv som bedemand

Peter Thomasen fra Begravelses Service – et liv som bedemand

Peter Thomasen fra Begravelses Service – et liv som bedemand

Peter Thomasen er direktør i begravelsesvirksomheden Begravelses Service. Som direktør har Peter Thomasen været udslagsgivende for, at virksomheden i dag kan kalde sig Danmarks første kvalitetscertificerede bedemands- og begravelsesvirksomhed. I forbindelse med dette har Peter Thomasen været med til, at forbedre standarden for, hvordan bedemandsarbejdet udføres. Yderligere har det været vigtigt for Peter Thomasen, at have et øget fokus på empati og omsorg, så der bliver taget hånd om deres kunder gennem forståelse for den situation de befinder sig i. Hertil er det vigtigt, at der er kommet et øget fokus på, at hjælpe de pårørende med både at håndtere det praktiske såvel som, at rådgive og assistere i en periode, hvor sorg og afsavn til den afdøde er en dominerende faktorer.

PeterBegravelses Service Thomasen er en aktiv personlighed på sociale medier, hvor han deler ud af sine erfaringer med bedemands- og begravelsesbranchen. Du kan blandt andet finde en YouTube-video på Peter Thomasens YouTube-kanal, hvor du kan få et indblik i, hvad Begravelses Service arbejder med.

Du kan læse om Peter Thomasens karriere og aktive live som bedemand på LinkedIn og Facebook. I samme forbindelse har Peter Thomasen en personlig hjemmeside, hvor du kan finde alt fra hans CV, baggrundshistorie, hans karrieres udvikling og hvorfor det altid har ligget i kortene, at Peter Thomasen i dag beskæftiger sig med bedemands- og begravelsesbranchen. Du kan finde updates fra Peter Thomasen på hans Twitter og se billeder fra livet som bedemand på hans Instagram-profil.

 

Du kan ligeledes besøge Begravelses Service på Facebook og LinkedIn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *