home Låsesmed Låsesmed Valby er min lokale låsesmed og det sætter jeg pris på

Låsesmed Valby er min lokale låsesmed og det sætter jeg pris på

Jeg ved ikke, hvorfor det altid sker for mig, men her i lørdags måtte jeg altså endnu en gang ringe til min gode ven, Låsesmed Valby, da det lykkedes mig at låse mig ude.

Jeg tror måske, min glemsomhed skyldes stress på arbejdet. Jeg glemmer stort set alt lige for tiden, og i sidste uge glemte jeg endda min og konens bryllupsdag, og det var ikke ligefrem noget, hun blev glad for. I stedet for en gave måtte jeg bruge pengene for at ringe til Låsesmed Valby, men held i uheld var det, for låsesmeden opdagede, at vi slet ikke er sikkerhedsmæssigt beskyttet mod indbrud, og han tilbød at lave et sikkerhedstjek af hele boligen, hvilket gjorde konen lidt mere tryg.

Tænk hvis jeg ikke havde glemt mine nøgler, så havde vi måske aldrig opdaget, at vi havde brug for at skifte vores låse ud, og guderne må vide, hvad der så kunne have været sket. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad vi havde gjort uden Låsesmed Valby.

Låsesmed Valby er den centrale låsesmed her i Valby, og han holder til rimelig tæt på os. Heldigvis har han døgnåbent, så man behøver ikke at blive bekymret, selv hvis man låser sig ude midt om natten.

Låsesmeden i Valby er en del af Låsesmed København, som er det overordnede firmaer. De har så låsesmede placeret centralt i hele Storkøbenhavn, så lige meget hvor i Storkøbenhavn, man bor, så er man altid i nærheden af en kyndig låsesmed.

Alt dette lærte jeg, mens jeg stod og snakkede med Låsesmed Valby, som var i gang med at lirke låsen til boligen op. Det tog godt nok ikke meget mere end få minutter. Mange tak til den lokale låsesmed i Valby, og vi ses jo snart igen til sikkerhedstjekket.

5 thoughts on “Låsesmed Valby er min lokale låsesmed og det sætter jeg pris på

  1. Det er da vist, hvad man kan kalde for held i uheld, at du blev nødt til at kontakte Låsesmed Valby. Jeg har generelt også ret gode erfaringer med ham.

  2. Jeg kende det alt for godt det der med at låse sig ude. For mig sker der ca. en gang om måneden, og jeg forstår virkelig ikke, hvordan det kan lade sig gøre. Det er ikke normalt at glemme sine nøgler SÅ ofte!

  3. Jeg bor faktisk ret tæt på den lokale låsesmed i Valby, men jeg har dog heldigvis aldrig haft brug for en låsesmed.

  4. Det er nu altid rart at have gode oplevelser med de lokale firmaer – og godt at du sætter lidt opmærksomhed på et af disse steder. De lyder nemlig velfortjent 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *