home Festudlejning Konfirmationsfest med telt og serviceudlejning en succes

Konfirmationsfest med telt og serviceudlejning en succes

Da min søster og hendes mand skulle holde konfirmationsfest for deres søn, så var de enige om, at det ikke skulle være i den kaliber, som mange i dag afholder. En standard konfirmationsfest koster i dag ca. 30.000 kroner, og det er altså lidt af en udskrivning, synes jeg helt personligt.

Jeg synes, at det er vigtigt, at børn og unge forstår, hvordan verden hænger sammen – også økonomisk. Selvom mange har en opsparing til konfirmationsfesten, så er der ingen grund til at gøre det til minibryllupper. Mange af de unge bliver hentet i fine gamle biler, motorcykler, ja jeg har sågar hørt om en pige, der blev hentet i helikopter. Det må forældrene selvfølgelig selv om, men i min verden er det altså helt opskruet.

Min nevø blev kørt hjem i hans forældres nyvaskede Ford Mondeo, og det gjorde ikke hans dag mindre fantastisk.

Hjemme i deres have var der sat et kæmpe partytelt op med fint dækkede borde og service fra et firma, der har serviceudlejning. Min søster og hendes mand er meget afslappede mennesker, og det skinnede meget igennem på denne dag. De er ikke typerne, som har ens bestik til 50 mennesker, og derfor havde de investeret i det her serviceudlejning og et stort havetelt.

Maden var i tip top orden – min søster er nemlig virkelig dygtig til at lave mad, og det ville hun selv stå for. Der var 5 retter, lækker kage og selvfølgelig god vin. Der var masser af taler, sjove indslag og et par sange.

Når man holder en havefest, så får man ofte en mere afslappet stemning, og det der firma, som også stod for serviceudlejning var helt igennem professionelle, og det var til gavn for alle. Det gjorde nemlig, at min søster og hendes mand havde en fantastisk rolig dag, og at deres søn “konfirmanden” kunne nyde dagen med sine forældre i fulde drag.

Serviceudlejning, teltudlejning og borde og stole udlejning kommer alt sammen herfra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *