home Graviditet Thank God for Kondomer Online

Thank God for Kondomer Online

Jeg har altid synes det er vildt pinligt at skulle købe kondomer, lige meget om det var i en kiosk eller et supermarked eller andre steder – og det er jeg ret sikker på, at der også er andre der synes! Så en dag sad jeg på nettet og tænkte, at når man nu kan købe dagligvarer, tøj, møbler og jeg ved ikke hvad online, så må man da også kunne købe kondomer online.

Jeg fandt ret hurtigt hvad jeg søgte efter – en hjemmeside der solgte kondomer online så man ikke længere skulle ud og opleve den der lidt akavede situation, men kunne sidde derhjemme med sin bærbar i sofaen og tage det helt stille og roligt. At købe kondomer online er i hvert fald ret afslappende for mig i forhold til, når man står i en butik og er helt rød i hovedet og håber på, at ingen man kender lige tilfældigvis kommer forbi.

Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt denne side med kondomer online – det gør også det hele lidt lettere, at man ikke rigtig skal sætte tid af til at gå i kiosken eller lignende, men at man nemt og hurtigt bare kan bestille hvad man skal have, og så er dét ligesom overstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *