home Tøj Jeg har lige købt den fedeste parkajakke til en fantastisk pris

Jeg har lige købt den fedeste parkajakke til en fantastisk pris

Sagen er jo den at jeg er begyndt at fryse en smule den sidste tid. Det er der jo i grunden ikke noget at sige til, for vinteren nærmer sig med hastige skridt, og jeg skulle tage meget fejl om ikke det bliver en af de helt kolde. Kort og godt så havde jeg jo brug for en varm jakke, hvilket skulle vise sig at blive en parkajakke.

Nu kunne man jo så tro at historien ikke er meget længere, for jeg har købt mig en parkajakke og så er det ligesom det. Det jo også rigtigt i forbindelse med selve købet. Det var utrolig billig, kvaliteten er tydeligvis i top og jeg kan varmt anbefale den, men det slutter jo ikke her, for hvad er en parkajakke egentlig?

Ja jeg ved da godt at en parkajakke er sådan en som jeg lige har købt, men hvad er definitionen? Selvom den er super sej og alt der, så ligner den jo trods mange andre jakker, og jeg har aldrig hørt udtrukket parkajakke før end i går.

Nå men jeg er i hvert fald meget glad for min nye jakke. Jeg tror at jeg har gjort et rigtig godt køb og at den vil holde i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *