home Skønhed Har du længe lidt af tør hud?

Har du længe lidt af tør hud?

Har du længe lidt af tør hud? Er det ikke bare på hænder, men på hele kroppen? Så skal du finde en god fugtighedscreme, der kan løse problemet!
Det kan dog være svært at finde frem til det helt rette produkt, da mange ikke ved, hvad der er godt for huden. De fleste køber blot de cremer, der bliver reklameret i fjernsynet. Det er ikke altid det rigtige at vælge, da der ofte er en masse tilsætningsstoffer i. Man skal derfor altid være meget opmærksom, når man køber cremer, da man ikke må smøre kroppen ind i hvad som helst!
Det kan ligeledes være frustrerende at bruge mange penge på de forskellige produkter. For hvis man har skiftet imellem mærker, ved man hvor mange penge det indebærer. Det skal selvfølgelig undgås og man skal bare have løst problemet hurtigst muligt!

Mange finder det også pinligt at lide af tør hud. Folk kigger nemlig meget på hinandens små fejl og man kan derfor se, når folk kigger på ens hud. Det kan få mange til at pakke sig helt ind, da de ikke har lyst til at vise sig i offentligheden. Hvis du er en af dem, så er det bare med at læse med, da du kan finde løsningen her!

Hvorfor har man tør hud?

Der er mange grunde til at man kan få problemer med en tør hud. Der er dog et stort antal af danskere, som oplever at få tør hud. Det kan eksempelvis være på grund af hudbarrieren reduceres, hvor fordampningen øges. Hudbarrieren er det naturlige fedtstof, som ligger i hudens hornlag. Det må derfor ikke tørre ind, da det altid skal være fugtigt. Huden kan dog fordampe, hvis den hyppigt bliver udsat for vand, sæbe, rengøringsmidler, sprit, opløsningsmidler, tilsætningsstoffer eller andre kemikalier. Man skal derfor altid være opmærksom, hvis man bruger eller er i nærheden af dette.
Derudover kan man også få tør hud af tør luft. Det er især om vinteren, hvor luftfugtigheden er lav.

Man kan også få tør hud med alderen. Mange ældre mennesker kan især se forskellen. Det skyldes at huden bliver tyndere og der vil være nedsat elasticitet, vandindhold og fedtproduktion, som derfor tørrer huden ind.

Det vil være meget irriterende at have tør hud, da den kan blive skællende og har lettere ved at sprække. Derudover kan der hurtigt forekomme rødne og sår, da man klør sig meget. Det kan i sidste ende blive til rigtig eksem, som er endnu værre.

Hvis du gerne vil undgå problemer med tør hud, er der heldigvis noget du kan gøre!

  • Undgå et overdreven forbrug for af vand, sæbe og rengøringsmidler
  • Undgå at arbejde for meget med opløsningsmidler og kemakalier
  • Undgå et hyppigt brug af gummihandsker og stramtsiddende tøj
  • Undgå et dagligt forbrug af makeup, farvede og parfumerede cremer
  • Undgå at udsætte huden for stærk sol
  • Undgå dehydrering (huden har brug for vand og det er derfor bare at drikke en masse vand hver eneste dag)

Raunsborg håndcreme

Hvis du lider meget af tør hud på hænderne, da du ikke kan undgå at have gummihandsker på hver eneste dag grundet dit erhverv, burde du prøve Raunsborg håndcreme. Det er nemlig en meget effektiv håndcreme, der altid får dine hænder fugtige igen. Raunsborg håndcreme er meget tyk og der vil derfor gå mange timer før de føles tørre igen.

Det er derfor bare at se nærmere på Raunsborg håndcreme, hvis du gerne vil have fugtige hænder igen!

Rudolph Care

Rodolph Care kan især være behjælpeligt, hvis du har problemer med tør hud på hele kroppen. Denne creme er egnet til at tage på inden arbejde, da den er nem at påføre og ikke synlig. Man kommer af den grund ikke til at se fedtet ud hele dagen, da Rudolph Care trænger hurtigt ind i kroppen.
Den vil dog ikke tørre ind, da cremen er så nærende for din hud!

Man kan i dag finde Rudolph Care tilbud, hvis man går ind på Ren Velværeshop. Cremerne er generelt meget dyre, men ikke hvis du køber dine cremer inde på denne hjemmeside. Du kan derfor spare mange penge og få løst problemet på ingen tid! Det kan virkelig betale sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *